Nieuw op 
Leren door Spelen 

 

 

 

Voor vaste bezoekers hier een overzicht met wat de meeste nieuwe en actuele pagina's zijn die toegevoegd  zijn aan Leren door Spelen.

Er zijn zo veel leuke dingen te doen rondom Pasen

Knutsels voor aan de Paastafel

Knutsels voor Pasen

Recepten voor Pasen

Knutsels voor aan de Paastafel

Korte filmpjes voor en over Pasen

 

Ben je aan het tobben met vragen over je kind?

Blijf niet langer tobben met vragen over je kind, maar vraag een Luisterkind-afstemming aan bij Praktijk de Vlinder en zie wat je kind je te vertellen heeft!

 
Een boekentip: 
 

Veel kinderen hebben last van spookjes op hun slaapkamer. ‘Hoe tover ik een spookje van mijn kamer?’ is een handleiding in de vorm van een prentenboek dat ik speciaal voor deze kinderen gemaakt heb. Ik help zo kinderen om die spookjes weg te toveren, zodat zij weer fijn kunnen gaan slapen.

Op  Hoe tover ik een spookje van mijn kamer? Een boek van Christianne de Weerd vind je o.a. meer informatie over het boekje. Of bestel meteen!

 

Nieuwsbrief

Op Nieuwsbrief vind je de nieuwsbrief die ik verstuurd heb per mail. 

Wil je de nieuwsbrief ook ontvangen? Meld je dan aan!

Nieuwsbrief okt 2013

Volg Leren door Spelen op Facebook en Twitter

Vaak plaats ik ook leuke links of actuele puntjes op Facebook en Twitter. Zet Leren door Spelen dan ook snel in je lijst en je ziet zo nu en dan een berichtje van mij verschijnen.

"Leren door Spelen" is nu ook te volgen op Facebook en Twitter

 

Mocht het zijn dat je over een bepaald onderwerp graag nog wat meer wil zien, laat het me dan weten! Stuur een berichtje door hier te klikken.

Aangepaste bestaande pagina's: